Forside   |    Sådan handler du hos os    |     Forretningsbetingelser    |     Afhentning    |    Kontakt    |   Cookies
Du er ikke logget på.
Login
Opret brugerprofil


Varer i kurv (0)


 


RETNINGSLINJER FOR AFHENTNING OG Udskriv
OPARBEJDNING AF BRÆNDE

AFHENTNING:

Brændet er ude i skoven påført et effektnummer, der entydigt identificerer den enkelte brændestak og sankebrænde. Effektnummeret fremgår af din kvittering. Nummeret er malet med spray på stakken. Hvis du ikke henter alt dit brænde på én gang, er det en god idé, at lade den stamme med nummeret på, blive liggende som den sidste. Så kan brændet identificeres.

Brændet er klar til afhentning fra du har købt det her på naturstyrelsen.dk og kan hentes 3 måneder frem.

Du bekræfter ved købets indgåelse at ”levering” anses for sket når afhentningen af brændet påbegyndes, dog senest 8 dage efter aftalens indgåelse dvs. fra du køber brændet på naturstyrelsen.dk. Er det købte brænde ikke afhentet indenfor senest 8 dage efter aftaleindgåelsen foreligger der fordringshavermora hvilket betyder at levering anses for sket samt at risikoen overgår til dig som køber.

Har vi ikke hørt fra dig inden 3 måneder, så prøver vi at sælge brændet til ny køber. Vi kan dog ikke garantere, at dette kan lade sig gøre.

OPARBEJDNING

Du må skære og kløve de købte brænde i skoven. Men af hensyn til skovens øvrige gæster, andre aktiviteter og naboer må du kun hente og oparbejde brændet:

Hverdage fra 7 til 18

(dog ikke helligdage)

Lørdage 7 til 14

(dog ikke helligdage)

OBS! Du kan med andre ord ikke hente og oparbejde brændet i skoven på søndage og på helligdage.

Kørsel skal ske ad kortest mulig vej. Husk at lukke eventuelle bomme efter dig – både ved ind- og udkørsel.

Hvis du har konkrete eller praktiske spørgsmål vedrørende afhentning og oparbejdning af det købte brænde er du velkommen til at kontakte Naturstyrelsens lokale enhed. Oplysningerne om, hvorledes du kan komme i kontakt med den lokale enhed, finder du ved af følge dette link: http://www.naturstyrelsen.dk/lokale-enheder/ og klikke på de afmærkede prikker på kortet.

Når brændet afhentes i skoven skal du medbringe salgskvitteringen og den skal sættes synligt i bilens forrude (ellers risikerer du en bøde, idet vore folk ikke kan se, at du har lov til at køre ind og hente brænde).

Husk at tage hensyn til skovens øvrige publikum og kør forsigtigt.

Hvis du i forbindelse med afhentningen af brændet oplever, at der er noget som ikke er i orden med brændet – f.eks. at det ser ud som om der er fjernet træ fra stakken – bør du ikke begynde at skære træet op, da du så mister din fortrydelsesret. Du skal i stedet hurtigst muligt kontakte os på netbutik@nst.dk eller ringe til os på 72 54 30 00, alle hverdage mellem 11.00 og 12.00.

HUSK: MILJØRIGTIG KÆDESAVSOLIE

Hvis du bruger motorsav i skoven til oparbejdning af brændet, SKAL du bruge bionedbrydelig kædesavsolie. Den kan købes hos de fleste olieforhandlere og leverandører af motorsave.

At du SKAL bruge bionedbrydelig kædesavsolie skyldes at de danske statsskove er miljøcertificeret og skovdriften skal derfor leve op til bestemte standarder og krav til miljøet – herunder at der kun bliver brugt bionedbrydelig kædesavsolie i skoven.

HUSK: SIKKERHEDSUDSTYR

Hvis du bruger motorsav i skoven er det på eget ansvar, og vi indskærper at du så bør bruge sikkerhedsudstyr som bl.a. hjelm med visir, høreværn, skærebukser og sikkerhedsstøvler.

God fornøjelse!

Naturstyrelsen  -  Førstballevej 2 -  7183 Randbøl Ø  -  Tlf. 72 54 30 00  -  CVR: 33157274  -  netbutik@nst.dk