Forside   |    Sådan handler du hos os    |     Forretningsbetingelser    |     Afhentning    |    Kontakt    |   Cookies
Du er ikke logget på.
Login
Opret brugerprofil


Varer i kurv (0)


 


SÅDAN HANDLER DU HOS OS: Udskriv

I Naturstyrelsens webshop kan du købe brænde fra vores certificerede statsskove.

Vi sælger hele stakke af rundt træ, der står ved bilfaste veje i skoven.
Vi sælger ikke savet og kløvet brænde.

Du står selv for at transportere træet hjem i en trailer, eller for at få en vognmand til at hjælpe dig.

Retningslinjer for oparbejdning og afhentning af brænde, samt spørgsmål om priser, brændværdi og fyring kan du finde via linkene i højre side af skærmen

Træet er normalt frisk skovet, og du må påregne at træet efter savning og kløvning minimum skal tørre i nogle sommermåneder inden det er velegnet til fyring.

Vi sælger træet i Kubikmeter Fast Masse (KFM). Altså ren træmasse uden luft.

Fastmasseprocenten for almindelige brændestakke svinger fra 55% til 65%. Jo mere tykt, ret, velstablet træ der er i brændestakken, jo højere fastmasseprocent. Et eksempel: En stak på 10 rummeter med fastmassetal 0,60 indeholder 6 kubikmeter fastmasse (KFM).

Når du køber en Kubikmeter Fast Masse sankebrænde får du ca. 1,4 – 1,5 rummeter håndstablet brænde (savet på ca. 30 cm og kløvet).

Omregningsfaktoren er 70% - d.v.s. at der er 70% Kubikmeter Fast Masse i en håndstablet rummeter brænde.

Du betaler kun for det træ du får - ikke for luften imellem stammerne.

For at se hvad vi har til salg skal du gøre følgende:

  • 1-Klik på et område på landkortet og tryk ”Søg brændestakke” Du får så en lang liste over alle brændestakke på den pågældende enhed.
  • 2- Er listen for lang kan du gå ”tilbage til søgning” og vælge ”hvilken skov” du har lyst til at købe brænde fra. Søger du noget specielt kan du fortsætte med at vælge på de underliggende menuer ”Træsort”, ”Længde” og evt. ”Diameter” Tryk igen ”Søg brændestakke”

Når du har udvalgt en brændestak og/eller sankebrænde, trykker du ”mere” for at få yderligere information om stakken og evt. se et kort ved at klikke på ”Hvor finder jeg brændestakken”. Du kan nu lægge den i varekurven. Du kan herefter fortsætte med yderligere køb, eller vælge at gå til kassen.

Når du går til kassen skal du være logget på, men er du ny bruger, skal du først oprette en profil ved at trykke på ”opret profil” i Login menuen til venstre. Udfyld og følg vejledningen på skærmen. Husk at holde styr på store og små bogstaver i pinkoden.

Ved kassen kan du betale med dankort og visa-dankort, uden gebyrer.
Hvis du oplever at du ikke kan komme videre mens du handler, kan det skyldes at din PC blokerer for POP OP vinduer.

Bruger du Windows Internet Explorer som browser kan du undgå blokering for POP OP vinduer ved at gå i ”funktioner” i menulinien øverst til venstre og vælge ”Blokering af POP Op vinduer” og gå ud til højre og slå den fra.

Bruger du Google Chrome som browser kan du undgå blokering for POP OP vinduer ved følgende fremgangsmåde:

  • I højre hjørne af browser vinduet ved siden af stjernen klikkes på følgende billede:
  • Vælg knappen:
    Vis altid pop op-vinduer fra www2.naturstyrelsen.dk, jfr. viste vindue:
  • Klik på ’Udført’ knappen.

Når brændestakken er betalt vil du modtage en salgskvittering og et kort, på mail, der viser brændestakkens placering i skoven.

Du kan herefter påbegynde afhentningen og/eller oparbejdningen af dit brænde. Bemærk dog venligst retningslinjerne for afhentning og oparbejdning af brænde, som du finder i den øverste menu.

Når du er logget på, så kan du med et enkelt klik i feltet til venstre se dine ”hidtidige handler”.

God fornøjelse.

 

Naturstyrelsen  -  Førstballevej 2 -  7183 Randbøl Ø  -  Tlf. 72 54 30 00  -  CVR: 33157274  -  netbutik@nst.dk