Salg af Naturvejledningsture                                            Cookies|Forretningsbetingelser | Kontakt

    

Salgsbetingelser ved køb af naturvejledningstur               Udskriv

- ved køb af arrangementer via Naturstyrelsens hjemmeside.  

KØB AF NATURVEJLEDNINGSTUR
PRISER FORBEHOLD FOR PRISFEJL OG TASTEFEJL
BETALING
SALGSKVITTERING
FORTRYDELSESRET
PERSONDATAPOLITIK

  • COOKIES
  • LOGSTATISTIK
DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER


KØB AF NATURVEJLEDNINGSTUR
På www.naturstyrelsen.dk kan du købe pladser til offentlige naturvejledningsture udbudt af Naturstyrelsen Blåvandshuk.

Arrangementerne har fastsatte datoer og tidspunkter og foregår med guide. Se i øvrigt nærmere beskrivelse under hvert arrangement.

PRISER
Der henvises til priser, som fremgår af beskrivelser for de enkelte arrangementer.

Priser for børn gælder for børn til og med 14 år.

FORBEHOLD FOR PRISFEJL OG TASTEFEJL
I forbindelse med dit køb af arrangementer på www.naturstyrelsen.dk tager Naturstyrelsen forbehold for at der kan optræde tastefejl og prisfejl.

BETALING
Ved køb af arrangementer på www.naturstyrelsen.dk kan du som privatperson eller virksomhed betale med:
  • Dankort
  • Visa-Dankort
Vi tager ikke gebyr, når du betaler med disse betalingskort.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt.

www.naturstyrelsen.dk benytter vi SSL (Secure Socket Layer). Det gør vi bl.a. fordi du ikke har en selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.
De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves på din konto i forbindelse med at vi mailer dig en salgskvittering. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

SALGSKVITTERING
Når du har købt en eller flere arrangementer på www.naturstyrelsen.dk sender vi dig som mail en kvittering for købet.

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du køber arrangementer på www.naturstyrelsen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag du foretager købet.

Ønsker du at fortryde købet, skal du udfylde fortrydelsesformularen (Du kan gemme Word filen på din harddisk og så redigere, gemme og vedhæfte den) og maile til blh@nst.dk Eller pr. post til Naturstyrelsen Blåvandshuk, Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. Dette gøres ved at føre pengene tilbage til den konto arrangementet oprindeligt var købt på. Bemærk, fortrydelsen kan kun gælde hele bestillingen og ikke dele heraf.

PERSONDATAPOLITIK
Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Når du køber naturture på naturstyrelsen.dk benyttes ?session cookies? ? de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ?Session cookies? gemmes ikke på din computer, men slettes i løbet af få timer.

På www.naturstyrelsen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ?Funktioner? -> ?Internetindstillinger? -> ?Generelt? -> ?Browserdata/Slet cookies?.

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.naturstyrelsen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

På www.naturstyrelsen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en online aftale med netbutikken på www.naturstyrelsen.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne udarbejde en salgskvittering til dig og samtidig danne overblik over deltagere.

Personoplysningerne registreres hos Naturstyrelsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle IT-, økonomi- og salgsmedarbejdere i Naturstyrelsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for netbutikken på www.naturstyrelsen.dk er Naturstyrelsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til netbutikken på www.naturstyrelsen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Naturstyrelsen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Naturstyrelsen via e-mail nst@nst.dk.